cégoptimalizálás - offshore szolgáltatás - üzleti érdekvédelem. business - ÜzletBiogáz
Címoldal
Offshore szolgáltatás
Vagyon védelme
Offshore helyszin
Egyéb előnyök
Árak
2. Útlevél és vezetői engedély - jogosítvány -
Kapcsolat
!TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK!
Amazon World
Élelmiszerbiztonság futár
ISO rendszer olcsónHogy segítünk a cégalapításban, azt csupán hozzáadott értékként kezeljük. Az igazi segítség akkor érkezik részünkről, mikor az adott offshore struktúrát hozzuk létre. Nem a cég megalapítása a nagy dolog, hanem annak alkalmazása és működtetése.

Mert nem elég megalapítani a céget, azt tudni kell megfelelően használni és tudni kell a további lépéseket megtenni a magyarországi és a nemzetközi jogszabályok ismeretében. Az esetek zömében kevés csupán egy offshore cég megalapítása, az csak az első alap lépés.

Nagyon nem mindegy az sem, hogy ez az első lépés hogyan történik. 

 

O F F S H O R E

 

cegoptimalizalo

 

Minden esetben lehetőleg ún. FULL NOMINEE céget alapítunk (ERŐSEN AJÁNLOM MINDENKINEK!), mely azt jelenti, hogy hivatalosan a cégben a valódi tulajdonosa egyáltalán nem látszik. Névleges igazgató, névleges tagok,  névleges részvényesek, névleges tulajdonos van bejegyezve. Oregonban, Nevadában, New York államban nem kell a cégbíróságnak, bemutatni sem a cégbejegyzést, sem az alapító okiratot, sem a társasági gyűlés jegyzőkönyvét. Adatot soha senki részére nem adnak ki és nem is nyomozható le. Garantáltan a full nominee cég valódi tulajdonosa teljes anonimitásban marad!!! Ismét jelzem, ezek az államok nem offshore államok, sem szürke, sem fekete listán nem szerepelnek.

A G 20-ak és az OECD listáján sincsenek rajta és nem is lesznek. A valós tulajdonosi háttérről csupán hárman tudnak, a tulajdonos, a regisztrátor cég és Mi. A regisztrátor cég nem ad ki adatokat és a vonatkozó ottani törvények szerint nem is kötelezhető rá, velünk ugyanez a helyzet.

Ezen 3 állam adóhatóságai és egyéb más hatóságai egyetlen más ország, vagy állam adóhatóságának, és más hatóságának sem ad ki információkat a náluk bejegyzett nemzetközi cégekről.

Azaz abban az esetben kiad minimális információt, ha az adott ország hatósága bizonyítani tudja, hogy a keresett cég, ill. üzletember terror cselekményt követett, vagy követ el. Erre még nem volt példa.

Közvetlen ügyvédi partnerünk speciálisan gazdasági jogra szakosodott ügyvédi iroda. Közgazdász, könyv vizsgáló és könyvelő munkatársaink és partnereink szintén specifikusan cégoptimalizálásra, pénzügyi,- gazdasági szolgáltatásra szakosodott, kiváló tudású szakemberek.

Minden ügyfél esetében felmérjük valójában mire van szüksége és konkrétan rá szabottan alakítjuk ki a szükséges offshore struktúrát. Senkire semmilyen csomagot nem erőltetünk rá. Minden ügyfél, minden cég, minden megbízás egyedi.

Régi cég, ill. kész cég vásárlásán ne csak akkor kezdjetek el gondolkodni, amikor már megtörtént a baj, legyetek előre látóak! Természetesen akkor is tudunk segíteni ha baj van, de Mi is szeretünk kényelmesek lenni. Ezek a cégek nagyon sok mindenre alkalmasak,  rendkívül sok mindenre, legyen fantáziátok! Az a kategória, amit ide nem írhatok le. De legális kategória.

 

Következő nyelveken tudsz velünk kommunikálni: 
Srpska, Hrvatska, Român, Deutsch, English.

 

Ha érdekes számodra az itt kapott információ, keress meg bátran! Biztos vagyok benne, hogy tudunk segíteni.    

cegoptimalizalo

 

 

Cool  Ajánld honlapunkat üzleti partnerednek, barátodnak, ismerősödnek!  Cool
 
 
 
 
Jogodban áll legálisan csökkenteni a fizetendő adódat.
Minden egyes feleslegesen kifizetett adóforinttal Önmagad károsítod meg!
 
Költsd inkább magadra, családodra, cégedre, befektetésekre, utazásra!


www.cegoptimalizalo.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!